سلامت باشی SalamatBashi.ir

تأثیر افسردگی پدران بر رفتار آینده فرزندان

تأثیر افسردگی پدران بر رفتار آینده فرزندان

به گزارش سلامت باشی، محققان گزارش دادند که افسردگی تشخیص داده نشده یا درمان نشده در پدران می تواند اثرات اجتماعی و رفتاری منفی بر فرزندانشان داشته باشد که می تواند سال ها ادامه یابد.



به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان توضیح دادند که کودکان پنج ساله که پدرانشان علایم افسردگی داشتند، تا سن ۹ سالگی به صورت قابل توجهی بیشتر احتمال داشت که بی قراری، سرکشی و خشم از خود نشان دهند.
نتایج نشان داد که آنها همینطور سطح همکاری و عزت نفس پایین تری داشتند.
دکتر «کریستین اشمیتز»، محقق اصلی و استادیار طب اطفال در دانشکده پزشکی راتگرز نیوجرزی، اظهار داشت: «ما باید افسردگی را در هر دو والدین، نه فقط مادران، درنظر بگیریم.»
اشمیتز اضافه کرد: «افسردگی قابل درمان است و برای پشتیبانی از کل خانواده، متخصصان اطفال باید آغاز به صحبت با پدران در مورد آن کنند و مداخلات متمرکز بر پدر را که نیازهای آنها را برآورده می کند، توسعه دهند.»
برای بررسی ارتباط بین سلامت روان پدران و رفتارهای کودکان، محققان داده های بیشتر از ۱۴۰۰ کودک را که در یک مطالعه طولانی مدت ثبت نام کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند. این مطالعه به شکل تصادفی از ۲۰ شهر بزرگ ایالات متحده بین سالهای ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۰ انجام شده بود.
وقتی بچه ها ۵ ساله بودند، پدران از نظر علایم افسردگی غربالگری شدند. معلمان وقتی بچه ها به سن ۹ سالگی رسیدند، ارزیابی رفتاری را برای آنها انجام دادند.
محققان نوشتند: «ورود به مهدکودک یک نقطه عطف مهم در رشد است و سختی هایی که در آن زمان با آن مواجه می شوند می تواند منجر به تعامل و رفتارهای ضعیف تر در مدرسه ابتدایی شود که امکان دارد در طول راهنمائی و دبیرستان ادامه یابد یا تشدید شود.»
محققان گفتند نتایج، ارتباط واضحی بین رفتار کودک و افسردگی در میان پدران نشان داد.
اشمیتز اظهار داشت: افسردگی بعنوان عاملی برای ایجاد مشکلاتی در فرزندپروری مؤثر شناخته شده است. بعنوان مثال، پدران افسرده کمتر قادر به عرضه حمایت عاطفی به فرزندانشان هستند.
اشمیتز اضافه کرد: «افسردگی پدر همینطور می تواند سبب ایجاد درگیری یا استرس در خانه شود.»
وی اظهار داشت: «پدرانی که افسردگی خویش را تشخیص می دهند و تحت درمان قرار می گیرند، می توانند رفاه خود و فرزندانشان را بهبود بخشند.»


منبع:

1404/02/21
09:59:31
5.0 / 5
23
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
لینک دوستان سلامت باشی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد