سلامت باشی SalamatBashi.ir

مصرف شکر قهوه ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد

مصرف شکر قهوه ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد

به گزارش سلامت باشی، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعلام نمود: باور نادرست دیگری در بین مردم در رابطه با مصرف شکر قهوه ای وجود دارد که ضروری است مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش سلامت باشی به نقل از وبدا برمبنای توضیحات دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف شکر قهوه ای برای افراد دچار دیابت هیچ نوع استثنایی نسبت به شکر سفید ندارد و باید به اندازه محدود مصرف شود. بطور کلی، هر قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات است. این کربوهیدرات ها از نوع ساده بوده و شاخص گلایسمی بالایی دارند، بنابراین منجر به افزایش ناگهانی قند خون می شوند. از ین جهت، سفارش می شود مصرف کربوهیدرات های ساده تا حد امکان کم شود. در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده است که شکر قهوه ای هم از نیشکر به دست می آید و تنها مقدار کمی مواد معدنی همچون کروم دارد. در تعدادی مطالعات دیده شده که به سبب وجود کروم – که به عنوان عامل تحمل گلوکز شناخته می شود – شکر قهوه ای ممکنست در کنترل قند خون اندکی بهتر از شکر سفید عمل کند، اما این تفاوت بسیار ناچیز است و سفارش نمی شود بیماران دیابتی در مصرف آن آزاد باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرده است که بیماران دچار دیابت باید همیشه مصرف انواع قند و شکر را تحت نظر متخصص تغذیه و در قالب رژیم غذایی کنترل شده انجام دهند. حرف آخر اینکه از ین جهت، سفارش می شود مصرف کربوهیدرات های ساده تا حد امکان کم شود. در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده است که شکر قهوه ای هم از نیشکر به دست می آید و تنها مقدار اندکی مواد معدنی همچون کروم دارد.


منبع:

1404/08/01
18:26:32
5.0 / 5
16
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد