فرمانده عملیات مدیریت كرونا در تهران هشدار داد

وضعیت شكننده كرونا در تهران

وضعیت شكننده كرونا در تهران

به گزارش سلامت باشی فرمانده عملیات مدیریت بیماری كرونا در كلانشهر تهران، با اخطار نسبت به احتمال ایجاد پیك بعدی بیماری با افزایش سفرها، از شهروندان در خواست كرد مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی را در محل سكونت خود به جا آورده و از سفر اجتناب كنند.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در یک گفت و گوی زنده تلویزیونی اظهار نمود: در ۲۴ ساعت گذشته ۵ هزار و ۴۰۰ نفر بعنوان بیماران سرپایی به مراکز جامع سلامت و مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه نموده و از این تعداد حدود ۴۷۰ نفر نیاز به بستری داشته و از بین این بیماران هم ۱۲۳ نفر در بدو بستری، احتیاج به بستری در بخش مراقبت های ویژه داشته اند.
وی افزود: همینطور ۴۴۰ بیمار هم در ۲۴ ساعت گذشته از مراکز درمانی مرخص شده اند و ۹ درصد از مراجعان سرپایی کماکان احتیاج به بستری در بیمارستان ها داشته اند.
زالی اضافه کرد: آمار تهران در ۲۴ ساعت اخیر با روز قبل تفاوت قابل ملاحظه ای را نشان نمی دهد و ظرفیت استفاده از تخت ها و ظرفیت میزان مبتلا شدن در تهران، باآنکه نسبت به هفته قبل کاهش با شیب ملایمی را نشان می دهد، اما همان گونه که بارها گفته شده به دلیل خصوصیت های خاص استان تهران و به صورت ویژه شهر تهران، این شرایط بی ثبات و شکننده تلقی می شود و هرگونه تغییر در رفتارها و مداخلات می تواند سبب ایجاد پیک جدیدی شود.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به عزاداری های تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار نمود: در تهران الگوی همه گیر شناسی بیماری نشان داده است در مواقعی که حجم قابل توجهی از سفرهای برون شهری رخ داده است، معمولا با یک تاخیر زمانی دو تا سه هفته ای، هم در میزان مبتلا شدن و هم در میزان بستری و مرگ و میر با یک فراز آماری جدی رو به رو بوده ایم.
وی خاطرنشان کرد: هم در عید نوروز، هم در عید فطر و هم در تعطیلات متراکم خردادماه این افزایش آماری برای ما اثبات شده است، بنابر این یکی از عوامل پرخطر و پر ریسک سفرهایی است که انجام می شود، بخصوص در استان هایی که وضعیت قرمز بیماری را دارند هرگونه تردد می تواند در چرخش این ویروس اثر داشته باشد.
زالی افزود: سفارش موکد ما این است که سال جاری بر خلاف سال های گذشته عزیزان در محل سکنی خود باقی بمانند و ترجیحا از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند، چونکه ما فکر می نماییم اگر این سفرها اتفاق بیفتد و باردیگر یک چرخش صورت گیرد، پیک های بعدی بیماری زودتر از آنچه که در انتظار آن هستیم پدید می آید و طبیعتا منجر به خستگی تیم درمانی شده و با عنایت به حجم بالای کار تیم های درمانی می تواند بر استمرار خدمت رسانی تأثیر منفی داشته باشد.



1399/06/06
23:33:21
5.0 / 5
1727
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد