نتایج پژوهش های جدید نشان می دهد؛
اختلال در ریتم شبانه روزی بدن نشانه مبتلاشدن به پاركینسون است
سلامت باشی: طبق نتایج یك مطالعه جدید، مردان مسنی كه ریتم شبانه روزی ضعیف یا نامنظمی در طول روز دارند، با احتمال بیشتر مبتلاشدن به بیماری پاركینسون در سنین بالاتر مواجهند.
به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در این مطالعه به مدت ۱۱ سال حدود ۳۰۰۰ مرد مسن را که تنها زندگی می کردند مورد مطالعه قرار دادند.
دانشمندان عنوان می کنند کشف رابطه بین ریتم شبانه روزی و بیماری پارکینسون بیان کننده این است که این اختلال های شبانه روزی ممکنست بازتاب پروسه بیماری فساد عصبی باشند که پیش از تشخیص بیماری پارکینسون بر ساعت درونی مغز تأثیر می گذارد و می تواند نشانه هشداردهنده اولیه بیماری باشد.
مشخصه بیماری پارکینسون، عدم کنترل بر حرکت، حفظ تعادل و سایر عملکردهای مغزی است.
«کریستین یاف»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «به نظر می رسد قدرت فعالیت ریتم شبانه روزی تأثیر مهمی بر سلامت و بیماری بویژه با افزایش سن دارد. ما دریافتیم حتی تغییرات کوچک در ریتم شبانه روزی در مردان مسن با احتمال بیشتر ابتلاء به پارکینسون مرتبط می باشد.»
بیماری پارکینسون، دومین اختلال شایع فساد عصبی، پس از بیماری آلزایمر است. عمدتاً بیماری پارکینسون پس از سن ۶۰ سالگی تشخیص داده می شود. هم اکنون هیچ دارویی برای پیش گیری از بیماری وجود ندارد اما درمان هایی برای تسکین علایم آن وجود دارد.
در بین افراد مسن، استراحت و فعالیت نامنظم شایع است. مشکلات دیگری نظیر یبوست یا از بین رفتن حس بویایی هم با افزایش احتمال ابتلاء به بیماری پارکینسون مرتبط می باشد.
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب