طغیان احتمالی مرگ و میر کرونایی در چین

طغیان احتمالی مرگ و میر کرونایی در چین

سلامت باشی: یک شرکت داده های بهداشتی موسوم به Airfinity ادعا نمود که با لغو محدودیت های کرونائی در چین، احتمالاً روزانهن بیش از 5000 نفر بر اثر مبتلاشدن به کووید در این کشور جان خودرا از دست می دهند و این آمار در تضاد چشم گیر با داده های رسمی پکن در مورد شیوع فعلی این بیماری و تلفات ناشی از آنست.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، این شرکت مستقر در انگلیس می گوید از مدل سازی مبتنی بر داده های منطقه ای چین برای تولید ارقامی بهره برده است که همین طور میزان ابتلای روزانه فعلی در این کشور را بالای یک میلیون نفر تخمین می زند.
در بیانیه این سازمان آمده است: آمار فوق در حالی برآورد شده که داده های رسمیِ پکن در مجموع از ابتلای ۱۸۰۰ نفر به کرونا و تنها مرگ هفت نفر بر اثر این بیماری طی هفته گذشته در این کشور خبر می دهد.
همچنین یک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه اظهار داشت که چین ممکنست طی روزهای آتی برای حفظ آمار مبتلایان به کووید در سطحی که تا حالا داشته با مشکل مواجه شود برای اینکه این کشور با برداشتن بیشتر محدودیت ها، افزایش چشمگیری را در تعداد مبتلایان جدید در ایام اخیر گزارش کرده است.
بنابر گزارش رویترز، در پی انتقادهای گسترده از مشکلات اقتصادی ناشی از محدودیت های سختگیرانه کرونائی و در نتیجه چرخش ناگهانی چین از سیاست قبلی خود که مبتنی بر مقابله با کرونا با رویکرد "کووید صفر" بود، حالا نگرانی های جهانی در مورد احتمال شیوع گسترده عفونت در بین جمعیت لطمه پذیر و واکسینه نشده در این کشور تشدید شده است.
چین در ایام اخیر انجام آزمایشات انبوه را متوقف کرده و دیگر موارد بدون علامت را گزارش نمی کند.
روزنامه بلومبرگ نیز امروز (جمعه) با استناد به برآوردهای مقامات ارشد بهداشتی در چین گزارش داد که نزدیک به ۳۷ میلیون نفر در چین ممکنست تنها ظرف یک روز در هفته گذشته به کووید-۱۹ مبتلا شده باشند.
این گزارش با استناد بصورت جلسه کمیسیون بهداشت ملی چین که روز چهارشنبه برگزار شد، اضافه کرد: حدود ۲۴۸ میلیون نفر که تقریباً ۱۸ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می دهد احتمالاً در ۲۰ روز نخست دسامبر (ماه جاری میلادی) به این ویروس مبتلا شده اند.
شبکه تلویزیون ملی ژاپن نیز گزارش کرده است: از هفته گذشته، تعداد مبتلایان در شانگهای که کمبود کارکنان در آن موجب تاخیر در ارائه خدمات تحویل کالا شده است، درحال افزایش بوده است.
همچنین بنا به گزارش رسانه های چین، این ویروس در چندین استان همچون هِنان و شاندونگ در بین کارمندان دولت شیوع یافته است.
آنها می گویند که مقامات محلی پذیرش مراجعین حضوری در ادارات خودرا متوقف کرده اند و از شهروندان می خواهند بجای مراجعه به دفاتر دولتی از خدمات آنلاین آنها بهره گیرند.




منبع:

1401/10/03
10:04:22
5.0 / 5
427
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد