دستاورد جدید محققان؛
ساخت داروی جدید مقابله با اگزما
سلامت باشی: یک آزمایش جدید نشان میدهد که داروی آزمایشی جدید ممکنست روی درمان اگزما موثر باشد.
به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، داروی «روکاتین لیماب» یک آنتی بادی مونوکلونال است که پژوهشگران دریافتند تا ۲۰ هفته بعد از قطع درمان از عود علایم بیماری پوستی جلوگیری می کند.
«اما گاتمن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آیکان نیویورک، توضیح داد: «این دارو ممکنست موجب اصلاح بیماری شود برای اینکه روی سلول های T حافظه کار می کند.»
این دارو با مسدود کردن OX۴۰ کار می کند؛ یک مولکول ایمنی که سلول های التهابی را که در ایجاد اگزما که درماتیت آتوپیک نیز نامیده می شود، نقش دارند، فعال می کند. این دارو همین طور از ذخیره عامل اصلی اگزما توسط سلول های T حافظه جلوگیری می کند.
گاتمن می گوید: «از آنجا که دارو بر روی تشکیل سلول های T حافظه، سلول هایی که به خاطر می آورند بیمار مبتلا به این بیماری است، کار می کنند، شاید این سلول ها باردیگر برنگردند تا موجب بیماری شوند.»
گاتمن اظهار داشت: «درماتیت آتوپیک یک بیماری پوستی التهابی مزمن ناتوان کننده است که اغلب در سنین بسیار پایین ایجاد می شود و موجب می شود پوست ملتهب، قرمز، همراه با خارش، دردناک و خشک شود.»
برای این کارآزمایی فاز ۲، نزدیک به ۳۰۰ بیمار بزرگسال بطور تصادفی به دو گروه دریافت کننده روکاتین لیماب یا دارونما تقسیم شدند. در طول ۱۸ هفته، بسته به دوز، دارو هر دو یا چهار هفته یکبار تزریق شد. پژوهشگران دریافتند بیمارانی که روکاتین لیماب دریافت کرده بودند بعد از ۱۶ هفته روند بهبودشان ادامه داشت و بیشتر بیماران حداقل تا ۲۰ هفته بعد از درمان عاری از اگزما بودند.
گاتمن اظهار داشت: «عوارض جانبی این دارو شامل تب، لرز، سردرد، زخم های عفونی و حالت تهوع بود که همگی خفیف و کوتاه مدت بودند.»
فاز ۳ آزمایشی در حال انجام می باشد. و در این مرحله بیماران بیشتری همچون نوجوانان شرکت خواهند داشت و به مدت دو سال بعد از توقف درمان دنبال خواهند شد.
گاتمن اظهار داشت: «اگر نتایج فاز ۳ تمام شود، حداقل سه تا چهار سال طول می کشد تا درمان بطور کلی در دسترس باشد.»
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب