سلامت باشی SalamatBashi.ir

شناسایی مورد جدید مبتلا شدن به آبله میمونی در همسایگی ایران

شناسایی مورد جدید مبتلا شدن به آبله میمونی در همسایگی ایران

به گزارش سلامت باشی، اداره بهداشت ایالت «سند» پاکستان روز گذشته (شنبه) اعلام نمود که یک مورد جدید مبتلا شدن به آبله میمونی در شهر بندری کراچی در جنوب این کشور تایید شده است.



به گزارش سلامت باشی به نقل از خبر آنلاین، بگفته مقامات اداره بهداشت، آزمایش ویروسیِ یک مرد ۴۰ ساله بوسیله آزمایش PCR مثبت بوده و در یک بیمارستان محلی در شهر تحت درمان و نظارت است.
ایسنا نوشت: مقامات گفتند که بیمار بتازگی سابقه سفر نداشته است و این مورد نگرانی ها را در مورد احتمال انتقال محلی بیماری افزایش داده است.
با احتساب این ابتلای جدید، تعداد موارد گزارش شده عفونت آبله میمونی در کراچی به ۱۰ مورد و در ایالت سند به ۳۵ مورد امسال افزوده شد و مقامات را بر آن داشته است تا نظارت و اقدامات پیشگیرانه را برای ممانعت از شیوع بیشتر ویروس، تقویت نمایند.
به گزارش شینهوا، امسال حداقل ۹ مورد مرگ بر اثر این ویروس در این ایالت گزارش شده است.
مقامات گفتند که ردیابی و نظارت بر تماس ها به عنوان قسمتی از اقدامات برای مهار بیماری و ممانعت از عفونت های بیشتر در حال انجام می باشد.
این بیماری مشترک بین انسان و حیوانات می تواند بوسیله تماس فیزیکی نزدیک با یک فرد عفونی یا یک حیوان کوچک وحشی یا بوسیله مواد آلوده، به انسان منتقل شود.
علائم شایع ام پاکس (آبله میمونی) شامل بثورات یا ضایعات پوستی و همین طور تب شبیه به آنفلوانزا، درد سر و عضلات، کمردرد، ضعف عمومی و تورم غدد لنفاوی است.
خلاصه اینکه به گزارش سلامت باشی به نقل از خبر آنلاین، بگفته مقامات اداره بهداشت، آزمایش ویروسیِ یک مرد ۴۰ ساله بوسیله آزمایش PCR مثبت بوده و در یک بیمارستان محلی در شهر تحت درمان و نظارت است. این بیماری مشترک بین انسان و حیوانات می تواند بوسیله تماس فیزیکی نزدیک با یک فرد عفونی یا یک حیوان کوچک وحشی یا بوسیله مواد آلوده، به انسان منتقل شود.

منبع:

1405/03/25
12:34:00
5.0 / 5
4
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان سلامت باشی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد