با مصرف این خوراکی ها عمرتان را طولانی کنید
سلامت باشی: مطالعات تازه نشان میدهد افزایش مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز، اسفناج و بروکلی می تواند خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی، اختلالات ریتم قلب و مرگ را به میزان یک چهارم کم کند.
به گزارش سلامت باشی به نقل از خبر آنلاین، مطالعه ای جدید حاکیست که مصرف سبزیجات برگ دار و سایر منابع پتاسیم می تواند ریسک مبتلاشدن به بیماری های قلبی، آریتمی و مرگ را تا ۲۴ درصد کم کند.
اطلاعات آنلاین نوشت: غذاهای غنی از پتاسیم، همچون ماهی سالمون، بروکلی و اسفناج، به بدن کمک می کنند تا سدیم اضافی را از سیستم خود دفع کرده و احتمال بروز بیماری های قلبی را کاهش دهند.
در این پژوهش، محققان بررسی کردند که آیا حذف سدیم اضافی از خون، که با افزایش ریسک بیماری های قلبی مرتبط می باشد، می تواند به کاهش این ریسک کمک نماید یا خیر. یافته ها نشان داد که سطح بالاتر پتاسیم در خون با کاهش چشم گیر خطر حوادث قلبی، بستری شدن در بیمارستان یا مرگ ناشی از هر علت مرتبط می باشد.
پروفسور هنینگ بوندگار، سرپرست مطالعه از بیمارستان دانشگاه کپنهاگ، طی مصاحبه ای خاطرنشان کرد: «بدن انسان در رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کم سدیم تکامل یافته است؛ زمانی که انسان ها در ساوانا متولد و بزرگ می شدند و میوه و سبزی مصرف می کردند.»
وی اضافه کرد: «در حال حاضر، رژیم غذایی مدرن و فرآوری شده با سدیم بالا و پتاسیم کم غالب شده است و نسبت پتاسیم به سدیم از ۱۰ به ۱ به ۱ به ۲ تغییر یافته است؛ تغییری چشم گیر.»
پروفسور بوندگار اصرار کرد که مصرف ناکافی غذاهای غنی از پتاسیم می تواند خطر آریتمی، نارسایی قلب و مرگ را افزایش دهد.
در این مطالعه، ۱۲۰۰ بیمار دارای دستگاه دفیبریلاتور کاشتنی مورد آزمایش قرار گرفتند؛ ۶۰۰ نفر از آنها به رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کم گوشت اختصاص یافت که هم پتاسیم بالایی دارد و هم سدیم آن کم است. نتایج این مطالعه در کنگره جامعه اروپایی قلب شناسی در مادرید ارائه شد.
وی همین طور تصریح کرد: «مصرف بالاتر پتاسیم در رژیم غذایی می تواند نه فقط برای بیماران قلبی مفید باشد، بلکه احیانا برای عموم نیز مفید است. به این دلیل، کاهش مصرف سدیم و افزایش پتاسیم در رژیم غذایی سفارش می شود.»
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب