کاغذ روی پنیرهای ظرفی به چه دردی می خورد؟
سلامت باشی: به گزارش سلامت باشی، شاید برای شما هم سوال باشید که کاغذ روی پنیرهای ظرفی به چه دردی می خورد؟
دکتر محمدصادق عرب، متخصص علوم و صنایع غذایی، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و پژوهش و توسعه یک کارخانه صنایع غذایی در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید: وجود کاغذهای سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی تعدادی از انواع پنیرهای ظرفی استفاده می شود صرفاً برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی هم برای پیشگیری از رشد کپک ها، این کاغذها یا روکش های مومی پنیرها را به مواد نگهدارنده قارچ کش آغشته می کنند.
او ادامه می دهد: دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس در صنعت لبنیات در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید: با عنایت به اینکه همه فرآورده های لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای پیشگیری از هجوم میکروارگانیسم ها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیندهای حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند. استفاده از مواد نگه دارنده در پنیرهای تازه مثل پنیر خامه ای و پنیرهایی که نام اولترافیلتراسیون یا UF روی بسته بندی آنها درج شده است، مجاز نیست. در حالیکه استفاده از مواد نگه دارنده و برخی افزودنی ها در انواع دیگری از پنیرها مثل پنیر صبحانه و پنیر پیتزا که روی بسته بندی شان عبارت «فرآوری شده» یا «پروسس» درج شده در حد استاندارد و متعارف مجاز است.
به طور خلاصه دکتر محمدصادق عرب، متخصص علوم و صنایع غذایی، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و پژوهش و توسعه یک کارخانه صنایع غذایی در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید: وجود کاغذهای سفید رنگی که با نام علمی پارچمنت روی برخی از انواع پنیرهای ظرفی استفاده می شود فقط برای پخش و توزیع تدریجی و بهتر نمک افزوده از سطح این کاغذها به داخل بافت پنیر و آبگیری بهتر محصول است و گاهی هم برای پیش گیری از رشد کپک ها، این کاغذها یا روکش های مومی پنیرها را به مواد نگهدارنده قارچ کش آغشته می کنند. او ادامه می دهد: دکتر حمید خسروی، متخصص علوم و صنایع غذایی و مشاور و مدرس در صنعت لبنیات در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید: با توجه به این که همه فرآورده های لبنی فسادپذیری بالایی دارند، برای پیش گیری از هجوم میکروارگانیسم ها و کاهش بار میکروبی، باید طی فرآیندهای حرارتی، پاستوریزه یا استریلیزه شوند.
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب