معاون آموزشی وزارت بهداشت:
تعداد اساتید پس از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
به گزارش سلامت باشی، بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با شعارˮآموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصهˮ با حضور دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، برگزار گردید.
به گزارش سلامت باشی به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رئیس بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ضمن تبریک روز معلم اظهار داشت: دکتر عین اللهی هفده سال قبل زمانیکه مسئولیت معاونت آموزشی وزارت بهداشت را بر عهده داشتند، بنیان گذار این جشنواره کشوری بودند و این مساله نشان از اهمیت آموزش در وزارت بهداشت دارد.
وی آموزش را رکن اصلی و جدانشدنی دانشگاه ها خواند و اضافه کرد: آموزش هویت دانشگاه ها است و اگر حذف شود، دانشگاه معنای خاصی نخواهد داشت.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر حفظ کیفیت آموزش تصریح کرد و اظهار داشت: رکن اصلی آموزش استاد است؛ ازاین رو وقتی از اساتید بعنوان سرمایه های کشور یاد می نماییم، حرف گزافی نیست. خوشبختانه تعداد اساتید پس از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است.
دکتر باقری فرد، ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری و یاددهی، "ایجاد انگیزه" در دانشجویان را مهم ترین هدف آموزش عنوان نمود و اظهار داشت: اگر بعنوان استاد و معلم، نتوانیم انگیزه را در دانشجویان افزایش دهیم، به شکلی نتوانستیم اثرگذار باشیم و کار جدی انجام نداده ایم؛ بنابراین یکی از اهداف ما در کلاس های درس ایجاد انگیزه است.
وی سپس به اجرای برنامه ها و دستور العمل های مختلف اشاره نمود و تکریم اساتید و حفظ آنها را همچون اقدامات و برنامه های در دست اجرا دانست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، همینطور بر لزوم توسعه زیر ساخت های آموزشی تصریح کرد و اضافه کرد: بر مبنای دستور وزیر بهداشت، سال جاری توسعه همه جانبه کمی و کیفی زیر ساخت های آموزش باید رخ دهد. ما به هیچ عنوان توسعه کمی را بدون کیفیت نمی پذیریم با اینکه کمیت هم در جایگاه خود ارزش و اهمیت دارد.
دکتر باقری فرد، سپس به وظایف معلم اشاره نمود و خاطرنشان کرد: بطور قطع بعنوان معلم باید به آموزش های نوین دقت کنیم اما تاکید ما بر آموزش های حضوری است چون که معتقدیم دانشجو باید حتما در زمینه حضور داشته باشد. فناوریهای جدید هم باید در کنار آموزش حضوری به ما کمک نماید.
وی در انتها ضمن تقدیر از مشارکت دانشگاه ها و تلاشهای عوامل اجرایی برای برگزاری این جشنواره، اظهار داشت: فراموش نکنیم که وظیفه ما بعنوان معلم، شاگرد پروری است و باید فراگیرانی تربیت نماییم که از ما بهتر باشند.
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب