متخصص تغذیه عنوان كرد؛

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد

سلامت باشی: یک متخصص تغذیه، درباب مضرات جوشاندن شیر که بصورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.


گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: جوشاندن شیر فله ای موجب می شود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همین طور جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین های شیر می شود. وی ادامه داد: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات موجب می شود میکروب های بیماری زا از بین بروند. در صورتیکه در شیر فله ای ممکنست آلودگی میکروبی وجود داشته باشد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، اظهار داشت: جوشاندن شیر موجب می شود پروتئین آن از بین برود. این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و اشاره کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.


منبع:

1402/03/16
09:51:51
5.0 / 5
323
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد