مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران:

خوردن جگر برای مادران حامله خطرناکست

خوردن جگر برای مادران حامله خطرناکست

به گزارش سلامت باشی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: خانم های حامله از خوردن جگر اجتناب کنند و استفاده از این ماده غذایی در زمان حاملگی خطرناکست.


به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر، احمدرضا درستی در برنامه در انتهای الوند اظهار نمود: جگر پروتئین خوبی دارد و ویتامین ب ۱۲ بدن را تامین می کند و به درمان کم خونی کمک می نماید. جگر محلی است که هورمون های اضافی را غیر سمی می کند و وقتی جگر هر حیوانی را برای مصرف می گیریم باید به این نکته دقت نماییم. وی افزود: ویتامین A جگر بسیار بالا است. بعنوان نمونه ویتامین آ جگر خرس قطبی به قدری بالاست که می تواند به مرگ فرد کمک نماید. از ای نرو زنان حامله به هیچ عنوان نباید از جگر استفاده کنند. خانم حامله نباید سراغ هیچ مدلی از جگر برود. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیح داد: جگر آلودگی دارد و وقتی در کشتارگاه های صنعتی ذبح انجام می شود گاه یک سوم جگرها معدوم می شود. هرچه مواد غذایی ارزش بیشتری داشته باشند بیشتر آلوده می شوند. درستی افزود: برخی جگر را خام می خورند و گاه کسانی که جگر را می پزند با حرارت کم آنرا طبخ می کنند که این امر خطرناکست. همین طور جگر از جای معتبر خریداری و در اسرع وقت به منزل رسانده شود و بلافاصله استفاده گردد. وی تصریح کرد: گاه در یک مواد غذایی یک ماده مغذی می بینیم. جگر آهن دارد اما هر روز اجازه نداریم جگر بخوریم و دو هفته یکبار ۹۰ گرم می توانیم جگر بخوریم. جگر برای کم خونی خوب است اما درمان کم خونی نیست. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بعضی می گویند مرغ هورمونی است و هورمون در جگر مرغ جمع می شود در صورتیکه امروز به صرفه نیست که از هورمون برای مرغ استفاده گردد از ای نرو جگر مرغ سالم می باشد و کسانی که به دنبال منبع غذایی ارزان هستند می توانند در هفته یکبار از جگر مرغ استفاده کنند برای اینکه این غذا سبک تر است و نصف جگر گوسفند ارزش غذایی دارد. درستی با اعلان اینکه همه جگرها خوب هستند اما باید مراقب به آلودگی جگر باشیم اشاره کرد: کبد از سلنیوم برای سم زدایی استفاده می نماید و میزان سلنیوم در جگر بیش از دیگر گوشت ها هست. ما در گوشت ها ماده قندی نداریم اما در جگر قند حیوانی داریم و جگر پروتئین و چربی و قند حیوانی خوبی دارد. اسید فولیک هم که برای سلامتی خانم هایی که می خواهند حامله شوند در جگر وجود دارد و پیشنهاد می شود قبل حاملگی خانم ها جگر استفاده کنند.


منبع:

1400/12/01
23:20:47
5.0 / 5
852
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد