مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی پرچرب باعث بروز دردهای مزمن می شود

رژیم غذایی پرچرب باعث بروز دردهای مزمن می شود

برپایه یک مطالعه جدید، یک رژیم غذایی معمولی پرچرب غربی می تواند خطر مبتلا شدن به اختلالات دردناک شایع در افراد مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت یا چاقی را افزایش دهد.



به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، همینطور تغییرات در رژیم غذایی امکان دارد به صورت قابل توجهی درد ناشی از شرایطی را که سبب ایجاد درد التهابی مانند آرتروز، ضربه یا جراحی، یا درد نوروپاتیک مانند دیابت می شوند را کم کند.
این یافته جدید می تواند تنها با تغییر رژیم غذایی یا تولید داروهایی که مانع ترشح برخی اسیدهای چرب در بدن می شوند، به درمان بیماران مبتلا به درد مزمن کمک نماید.
درد مزمن دلیل اصلی ناتوانی در سرتاسر جهان است. اما باآنکه کاهش چربی اغلب برای کنترل دیابت، اختلالات خودایمنی و بیماری های قلبی عروقی سفارش می شود، اما نقش چربی های رژیم غذایی یا اسیدهای چرب در شرایط درد نسبتاً ناشناخته است.
محققان دانشگاه تکزاس دریافتند که رژیم های معمول غربی غنی از چربی های اشباع نشده اُمگا ۶ بعنوان یک عامل خطر قابل توجه برای درد التهابی و نوروپاتیک نقش دارند.
چربی های اُمگا ۶ که به طور عمده در غذاهای دارای روغن های گیاهی یافت می شوند، فواید خویش را دارند. اما رژیم های غربی در رابطه با چاقی با مقادیر بسیار بیشتری از این اسیدها در غذاها از چیپس ذرت تا حلقه های پیاز نسبت به چربی های سالم امگا ۳ که در ماهی ها و منابعی مانند بذر کتان و گردو یافت می شود، مشخص می شوند.
به طور کلی، غذاهای ناسالم سرشار از چربی های اُمگا ۶ شامل میان وعده های فرآوری شده، فست فودها، کیک ها و گوشت های چرب و نمک سودشده و سایر مواد غذایی هستند.
محققان دریافتند که تغییر این رژیم غذایی، بخصوص با کاهش اُمگا ۶ و افزایش چربی های اُمگا ۳، این شرایط درد را بسیار می کاهد.


منبع:

1400/04/04
18:35:56
5.0 / 5
248
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد