یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛

تغذیه سالم چگونه از مبتلا شدن به كرونا پیشگیری می كند

تغذیه سالم چگونه از مبتلا شدن به كرونا پیشگیری می كند

به گزارش سلامت باشی یک متخصص تغذیه، در ارتباط با نقش تغذیه سالم در جلوگیری از کرونا، نکاتی را متذکر شد.


به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر، گلبن سهراب عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اظهار داشت: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه سفارش می شود. چون که مایعاتی همچون چای، قهوه و نوشابه های مشکی که کافئین دارند باعث دفع آب از راه ادرار با سرعت بالایی می شوند. اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد. وی ادامه داد: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز و…، را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و شامل قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذایی که روغن جامد در آن وجود داشته باشد، دوری نماییم. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا عنوان کرد: درباره انتقال کرونا از راه مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به علت اینکه مجبور به برداشتن ماسک می شویم، خطر انتقال بیماری تشدید می شود. ازاین رو سفارش ما این است که غذای بیرون را در خانه بعد از گرم کردن، مصرف نماییم. وی ادامه داد: همینطور افرادی که تابحال به کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مکمل های ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.


منبع:

1399/11/27
21:13:50
0.0 / 5
275
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد