سلامت باشی SalamatBashi.ir
سازمان جهانی بهداشت:

ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

به گزارش سلامت باشی، سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشزد نمود که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیشتر از 5000 مورد تایید شده و 2378 مورد مرگ را گزارش کرده است.


به گزارش سلامت باشی به نقل از الجزیره، بر مبنای آخرین گزارشی که دفتر منطقه ای WHO برای آفریقا منتشر کرد، تا ۱۶ آگوست (۲۵ مرداد)، جمهوری دموکراتیک کنگو ۵۰۲۱ مورد تایید شده در ۵۵ منطقه بهداشتی در شش استان را گزارش کرده است که میزان مرگ و میر آنها ۴۷.۴ درصد است.
تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، اظهار داشت: «شیوع این بیماری خارج از کنترل است» و نسبت به خطر بالای شیوع بیشتر در داخل کشور و در سطح جهان گوشزد نمود.
تدروس این اظهارات را در افتتاحیه جلسه کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت که جهت بررسی شیوع این بیماری تشکیل شده بود، بیان کرد.
WHO گفت انتشار ویروس ابولا بوندی بوگیو، که اکنون هیچ واکسن یا درمانی برای آن وجود ندارد، توسط مقامات جمهوری دموکراتیک کنگو در ۱۵ ماه می اعلام شد، اکنون بزرگترین شیوع ابولا است که تاکنون ثبت شده است و دومین شیوع بزرگ ابولا در جهان است، در حالیکه انتقال همچنان شدید می باشد و هنوز وارد فاز رو به کاهش واضحی نشده است.
مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های آفریقا اعلام نمود که شیوع این بیماری می تواند به مرگبارترین اپیدمی ابولا تبدیل گردد که تابحال در سطح جهان ثبت شده است، مگر این که مسیر آن فوراً معکوس شود.
این مرکز آفریقایی اظهار داشت: حالا این بیماری تقریبا هر ۳۰ دقیقه جان یک نفر را می گیرد. تا آن زمان که مسیر آن فوراً معکوس نشود، خطر تبدیل شدن به مرگبارترین شیوع ابولا در جهان را دارد.
به گزارش سلامت باشی به نقل از الجزیره، بر مبنای آخرین گزارشی که دفتر منطقه ای WHO برای آفریقا منتشر کرد، تا ۱۶ آگوست (۲۵ مرداد)، جمهوری دموکراتیک کنگو ۵۰۲۱ مورد تایید شده در ۵۵ منطقه بهداشتی در شش استان را گزارش کرده است که میزان مرگ و میر آنها ۴۷.۴ درصد است.تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، اظهار داشت: شیوع این بیماری خارج از کنترل است و نسبت به خطر بالای شیوع بیشتر در داخل کشور و در سطح جهان گوشزد نمود.تدروس این اظهارات را در افتتاحیه جلسه کمیته اضطراری سازمان جهانی بهداشت که جهت بررسی شیوع این بیماری تشکیل شده بود، بیان کرد.WHO گفت انتشار ویروس ابولا بوندی بوگیو، که اکنون هیچ واکسن یا درمانی برای آن وجود ندارد، توسط مقامات جمهوری دموکراتیک کنگو در ۱۵ ماه می اعلام شد، اکنون بزرگترین شیوع ابولا است که تاکنون ثبت شده است و دومین شیوع بزرگ ابولا در جهان است، در حالیکه انتقال همچنان شدید می باشد و هنوز وارد فاز رو به کاهش واضحی نشده است.مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های آفریقا اعلام نمود که شیوع این بیماری می تواند به مرگبارترین اپیدمی ابولا تبدیل گردد که تابحال در سطح جهان ثبت شده است، مگر این که مسیر آن فوراً معکوس شود.این مرکز آفریقایی اظهار داشت: حالا این بیماری تقریبا هر ۳۰ دقیقه جان یک نفر را می گیرد.

منبع:

1405/05/29
10:43:55
5.0 / 5
3
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد