یک سفارش به مادران حامله درباره ی سنجش آنتی بادی آبله مرغان
سلامت باشی: باتوجه به موجود شدن واکسن آبله مرغان در داروخانه ها، متخصصان سفارش می کنند خانم هایی که قصد حاملگی دارند، قبل از اقدام، از وضعیت ایمنی خود نسبت به این ویروس اطمینان حاصل کنند.
به گزارش سلامت باشی به نقل از روابط عمومی مرکز درمان ناباروری ابن سینا، خانم دکتر زهرا ثقه الاسلامی، متخصص بیماریهای عفونی مرکز درمان ناباروری ابن سینا با تکیه بر اهمیت این مساله اظهار داشت: اگر مادر در سه ماهه نخست حاملگی به ویروس آبله مرغان مبتلا شود، ممکنست به سبب هم زمانی با ایجاد اندام های حیاتی جنین همچون مغز، چشم و سایر ارگان ها، ویروس لطمه های جدی به این ساختارها وارد کند.
وی ادامه داد: مبتلاشدن به این ویروس در سه ماهه دوم و سوم حاملگی نیز با عوارضی نظیر پنومونی (عفونت ریه) هم راه است که در مواردی می تواند برای مادر بسیار شدید و حتی کشنده باشد. همین طور اگر عفونت در نزدیکی زمان زایمان رخ دهد، خطر انتقال ویروس به نوزاد و بروز عوارض نوزادی وجود دارد.
این عضو تخصصی مرکز درمان ابن سینا سفارش کرد: تمامی بانوان قبل از حاملگی باید با انجام آزمایش، از وجود آنتی بادی آبله مرغان در بدن خود مطمئن شوند. در صورت نبود ایمنی، تزریق دو نوبت واکسن با فاصله ی یک الی دو ماه ضرورت دارد. البته با توجه به این که این واکسن حاوی ویروس زنده تضعیف شده است، حاملگی باید حداقل دو ماه بعد از نوبت دوم واکسن صورت گیرد تا از لطمه احتمالی به جنین جلوگیری شود.
مرکز درمان ناباروری ابن سینا از همه بانوان در سنین باروری دعوت می کند با مراجعه به مراکز درمانی و انجام آزمایش های مربوطه، از سلامت قبل از حاملگی خود اطمینان حاصل کنند.
منبع: سلامت باشی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب