سلامت باشی SalamatBashi.ir

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

سلامت باشی: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم گیری ها تاکید کرد و نسبت به نتایج تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در عرصه غذا هشدار داد.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، اظهار داشت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات ناصحیح ممکنست سال ها بعد با شیوع بیماریهای مزمن و هزینه های درمانی سنگین، خودرا نشان دهد. وی با تکیه بر اهمیت پیشرفت فرآیندهای نظارتی اضافه کرد: استفاده از روش های نوین و فناوری های روز باید جایگزین شیوه های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی همین طور خواهان توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و اظهار داشت: اگر به سلامت، نه به عنوان هزینه بلکه به عنوان سرمایه نگاه می کردیم، خیلی از بیماریهای امروز قابل پیشگیری بودند. بهفر از مدیران غذا در دانشگاه ها خواست که با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در پایین آوردن آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست گذاران برسانند.


منبع:

1404/02/11
11:31:38
5.0 / 5
10
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
لینک دوستان سلامت باشی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد