بهفر عنوان كرد؛

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی

به گزارش سلامت باشی، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بهداشتی بر کارگاه های کوچک تولید کننده فرآورده های غذایی اطلاع داد.


به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده های سلامت محور اقدام می کنند. وی ادامه داد: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن بعد از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن هم به مراجع قضایی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می شود. بهفر افزود: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده های غذایی مسئول فنی را بعنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد بنابراین درصورتیکه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری مبحث از مسئول فنی بعنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه هم برخورد صورت می گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می شود. او همینطور در مورد نظارت بر کارگاه های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به لابراتوار های مورد تأیید سازمان غذا و دارو عرضه می دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت های ما رصد می شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

1403/02/10
19:22:58
5.0 / 5
133
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد