سلامت باشی SalamatBashi.ir

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کشور از اول بهمن ماه

آغاز پویش ملی تغذیه سالم در کشور از اول بهمن ماه

به گزارش سلامت باشی، از اول بهمن ماه «پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم» با محوریت نمک یددار و لبنیات در سرتاسر کشور شروع می شود.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام معاون بهداشت وزارت بهداشت، این پویش از اول تا هفتم بهمن ماه با مبحث نمک و شعار «انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار» و همینطور از هشتم تا پانزدهم بهمن ماه با مبحث لبنیات و شعار «از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» در سرتاسر کشور به اجرا گذاشته می شود.
طبق اعلام وزارت بهداشت، روزشمار برگزاری این پویش ۱۵ روزه هم به شرح زیر نامگذاری شده است:
یکشنبه اول بهمن ماه - نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده یددار باشد.
دوشنبه دوم بهمن ماه – نمک دریا و نمک های تصفیه نشده باعث سرطان می شود.
سه شنبه سوم بهمن ماه – نمک زیاد، سرطان معده، پوکی استخوان و پرفشاری خون را به شما هدیه می دهد.
چهارشنبه چهارم بهمن ماه- نمک فقط نمک غذا نیست، مراقب نمک پنهان هم باشید.
پنجشنبه پنجم بهمن ماه – نمک یددار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.
جمعه ششم بهمن ماه – نمکدان سر میز یا سفره نیاورید.
شنبه هفتم بهمن ماه – نمک های رنگی (صورتی، آبی و بنفش) و سنگ نمک سلامتی شما را به خطر می اندازند.
یکشنبه هشتم بهمن ماه – روزانه دو لیوان شیر بخورید. خواب بهتر با مصرف لبنیات بیشتر.
دوشنبه نهم بهمن ماه – لبنیات کم چرب خطر مبتلا شدن به پوکی استخوان را می کاهد.
سه شنبه دهم بهمن ماه – شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان است.
چهارشنبه یازدهم بهمن ماه – مصرف لبنیات خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را می کاهد.
پنجشنبه دوازدهم بهمن ماه – مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک می نماید.
جمعه سیزدهم بهمن ماه – مصرف لبنیات ازکوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند.
شنبه چهاردهم بهمن ماه – سیستم ایمنی خویش را با مصرف ماست قوی کنید.
یکشنبه پانزدهم بهمن ماه – بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است.



1402/10/26
13:41:36
5.0 / 5
261
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد