در گفت وگو با سلامت باشی مطرح شد

فرمول کرونا برای بقا

فرمول کرونا برای بقا

به گزارش سلامت باشی، مدیر اورژانس بیمارستان سینا تهران ضمن اشاره به روند مراجعات کرونایی و کاهش موارد بیماری در خیلی از استان ها از آغاز شهریورماه، اظهار داشت: ویروس دارد از فرمول همیشگی خود استفاده می نماید که با ما زندگی کند.


دکتر حسین کرمانپور در گفتگو با ایسنا، در رابطه با آخرین وضیعت کرونا در کشور، اظهار داشت: بر مبنای مِتُد ویروس کرونا بخصوص امیکرون پیشبینی می شد که از اوایل شهریور به بعد ما از پیک کرونا بگذریم و بر همین مبنا هم این روند نزولی در خیلی از شهرها مشهود است. البته در بعضی استان ها هنوز روند صعودی وجود دارد اما با در نظر گرفتن کلیت میتوان اظهار داشت که از آغاز شهریور با افت بیماری در کشور مواجه بوده ایم.
وی ادامه داد: این کاهش آمار توانمندی پزشکان، آگاهی مردم و ماهیت ویروس را نشان داده است. البته همه ویروس ها به جایی می رسند که به شکلی فعالیت کنند که میزبان خویش را از بین نبرند تا بتوانند بقا داشته باشند، چون اگر ویروس قرار باشد همه را از پا درآورد که دیگر میزبانی برای حضور پیدا نخواهد کرد. ویروس دارد از فرمول همیشگی خود استفاده می نماید که با ما زندگی کند.
او با تکیه بر این که اگر جهش جدید از ویروس رخ ندهد احیانا موج هشتم و نهم کرونا را شاهد نخواهیم بود، خاطرنشان کرد: بر این اساس دیگر بیماری تنها به شکل سرماخوردگی با یک اوج و فرود خویش را نشان می دهد؛ چنان که هم اکنون هم تنها شاهد بروز جهش هایی تنها در یک سویه از کرونا یعنی امیکرون هستیم و جهش جدیدی به وجود نیامده است.
این پزشک اورژانس در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با عوارض کووید طولانی مدت، بیان نمود: از آغاز کرونا تابحال که فعال هستم، عارضه طولانی مدت کرونایی که لازم باشد مردم به شکل مشهود نگران آن باشند، چیزی ندیدم. به نظر می آید این که این مورد عامل نگرانی نباشد، بهتر است.
وی در عین حال اخطار داد: البته برخی نشانه ها و علایم وجود دارد که اگر ظاهر شود دیگر درمان خانگی ندارند و باید جدی گرفته شوند و به پزشک رجوع کنند تا بیماری وارد فاز بعدی نشود. یکی از مهم ترین عوارض اینست که امکان دارد مبتلا شدن به بیماری کرونا در نهایت سبب شود که ریسک مبتلا شدن به عوارض و مشکلات قلبی در افراد افزایش یابد؛ ازاین رو اگر درد سینه ای که به واسطه راه رفتن تشدید می شود و همراه با آن تنگی نفس و خستگی ایجاد می شود در خود دیدید، دیگر لازم است که پزشک شما را معاینه کند. اگر پس از مبتلا شدن به کرونا علائمی همچون سرفه، تنگی نفس، آلرژی و... در شما تشدید شده است، حتما باید توسط پزشک معاینه شوید تا وارد فاز آسماتیک نشوید.
وی در رابطه با عوارض مغزی بعد از مبتلا شدن و بهبودی از کرونا، خاطرنشان کرد: اگر می بینید مدتی است که تاری دید و دو بینی پیدا کرده اید و یا تعادل خویش را گاهی از دست می دهید و یا حتی سردردهای طولانی مدت و سخت دارید، دیگر نباید در خانه بمانید و باید جهت بررسی بیشتر به پزشک رجوع کنید.
کرمانپور در خاتمه ضمن اشاره به اهمیت جدی گرفتن ضعف و بی حالی، اظهار داشت: اگر پس از مبتلا شدن به کرونا گرفتار ضعف و خستگی زودرس هستید، باید آزمایشات لازم را انجام دهید تا خدایی نکرده گرفتار عوارض خونی و مشکلات استخوانی نشده باشید. در بعضی موارد عوارض ادراری، جنسی و گوارشی هم بعد از مبتلا شدن به کرونا بروز می کند که در مرحله دوم اهمیت قرار دارد، ولی اگر این عوارض هم بوجود آمد و شکل اذیت کننده به خود گرفت از خوددرمانی پرهیز کرده و به پزشک رجوع کنید.



1401/06/07
12:57:27
5.0 / 5
362
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد