مشتریان در صف نان پروتكل های بهداشتی را رعایت نمایند
به گزارش سلامت باشی رئیس اتحادیه نان سنتی اظهار داشت: ما وظیفه داریم به همه اعضای اتحادیه نان سنتی اعلام نماییم كه مواد ضدعفونی در مغازه داشته باشند، بهداشت فردی را رعایت نمایند، مغازه هر روز تمیز شود، الكل در مغازه داشته باشند و دستگاه كارتخوان حتما در مغازه باشد و مشتری خودش كارت بكشد. ولی اینكه مشتریان در صف نان فاصله اجتماعی را رعایت نمی كنند و ماسك نمی زنند به رفتار شخصی خود مشتری باز می گردد.
به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا بر طبق اعلام وزارت بهداشت پس از پاساژها، نانوایی ها در پایین ترین سطح جدول رعایت پروتکل های بهداشتی قرار می گیرند. موضوعی که رئیس اتحادیه نان سنتی در واکنش به آن اعلام نمود که کلیه پروتکل های بهداشتی به نانوایان اعلام شده است اما مشتریان باید خودشان به هنگام ایستادن در صف پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند و ضمن استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی را نیز مد نظر قرار دهند.
بیژن نوروز مقدم در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه در این شش ماه (از شیوع ویروس کرونا تا کنون) حتی یک مورد ابتلای به کرونا در نانوایی ها گزارش نشده است، اظهار نمود: برخی افراد انتظار دارند شاطری که جلوی آتش و تنور ایستاده از ماسک و دستکش استفاده نماید. در صورتیکه این مساله شدنی نیست. یا گفته می شود خمیرگیر بایستی دستکش به دست کند. خمیرگیر چگونه باید با دستکش خمیر را چانه بزنند؟
وی افزود: در ستاد ملی مقابله با کرونا موضوعات مربوط به پروتکل های بهداشتی عنوان شد و مقرر است اگر واحدی فروشنده ای داشت که مستقیما با مشتری در ارتباط بود حتما فروشنده از ماسک و دستکش استفاده نماید.
رییس اتحادیه نان سنتی افزود: ما وظیفه داریم به همه اعضای اتحادیه نان سنتی اعلام نماییم که مواد ضدعفونی در مغازه داشته باشند، بهداشت فردی را رعایت نمایند، مغازه هر روز تمیز شود، الکل در مغازه داشته باشند و دستگاه کارتخوان حتما در مغازه داشته باشند و مشتری خودش کارت بکشد، ولی اینکه مشتریان در صف نان فاصله اجتماعی را رعایت نمی کنند و ماسک نمی زنند با وجود اینکه بارها در رسانه ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید شده، به رفتارهای شخصی مشتریان باز می گردد و آنها باید خودشان رعایت نمایند.
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب