پزشكان سوئدی ابراز نگرانی كردند

بیش از ۲۰۰ كودك مبتلا به كووید طولانی در استكهلم

بیش از ۲۰۰ كودك مبتلا به كووید طولانی در استكهلم

پایتخت سوئد متأثر از تعداد کودکانی است که به عارضه ˮکووید طولانیˮ با علائمی همچون خستگی، گلودرد مکرر، سردرد، حالت تهوع و همین طور مشکل در تمرکز و اختلال در حافظه مبتلا هستند.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، در صورتیکه بطور کلی تصور می شود کودکان در مقایسه با بزرگسالان و خصوصاً افراد سالمند در مقابل ویروس کرونا مقاومتر هستند اما تعداد بیماران کم سن و سالِ مراجعه کننده به کلینیک تخصصی در بیمارستان "آسترید لیندگرن" در شهر استکهلم بیش از اندازه انتظار است و بنظر می رسد که این افزایش آمار همچنان ادامه دارد.
رسانه های داخلی سوئد گزارش داده اند که تعدادی از این کودکان نزدیک به یک سال است که درگیر این بیماری هستند.
در صورتیکه تعدادی از کودکان همچنان به مدرسه می روند، برخی دیگر کاملا در بستر بیماری هستند. باتوجه به عدم ارائه آمارهای ملی و انجام تحقیقات موضعی در این خصوص، افزایش تعداد کودکان مبتلا نگران کننده بنظر می رسد.
فقط در منطقه استکهلم در مجموع ۲۱۴ مورد ابتلای کودکان به کووید طولانی تشخیص داده شده که میانگین سنی آنها بین ۱۱ تا ۱۳ سال است.
بنابر اظهارات "توماس لیندن" از متخصصان شورای ملی بهداشت و رفاه استکهلم هم اکنون هیچ مجال قانونی برای جمع آوری داده ها از مراقبت های اولیه وجود ندارد و بنا بر این است که تصویر کلی در مورد این آمار، همچنان مبهم و نامشخص است.
مشکل دیگر، عدم وجود دستورالعمل در مورد نحوه درمان کودکان است و همین مورد کار را برای درمانگران و پزشکان دشوارتر کرده است.
در صورتیکه برای بهبود وضعیت فوق به داده های بیشتری نیاز است اما هم اکنون به سبب فوریت های مراقبتی، هیچ تحقیقاتی در بیمارستان آسترید لیندگرن در حال انجام نیست.
یکی از پزشکان این بیمارستان با اشاره به کمبود تحقیقات لازم در زمینه درمان کودکان می گوید: تصور می کنم مهمست که کودکان نیز از مراقبت های بالینی لازم برخوردار شوند و اساسا ما برای همین اینجا هستیم.
بنابر گزارش اسپوتنیک، آمارها نشان میدهد که در این کشور بیش از ۶۰۸ هزار مورد مبتلاشدن به بیماری کووید ۱۹ گزارش و نزدیک به ۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد مرگ ثبت شده که بالاترین رقم در میان کشورهای اسکاندیناوی است.
رویکرد بدون ماسک و بدون محدودیت های قرنطینه ای در این کشور بااینکه مدتهاست که مورد انتقاد همسایگان قرار گرفته اما با وجود درخواست برای اقدامات شدیدتر، همچنان در داخل کشور محبوبیت زیادی دارد.



1399/11/28
20:59:02
0.0 / 5
1152
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد