رئیس اورژانس ۱۱۵ اردبیل:

55 پایگاه اورژانس 115 در اردبیل فعال است

55 پایگاه اورژانس 115 در اردبیل فعال است

به گزارش سلامت باشی رئیس اورژانس استان اردبیل از فعالیت 55 پایگاه شبانه روزی اورژانس 115 در استان آگاهی داد و اظهار داشت: استان اردبیل از استان های پیشتاز در زمینه ایجاد پایگاه ویژه اورژانس کرونا در کشور است.



مجید محمد غریبانی در گفت و گو با خبرنگار مهر به تشریح پروژه های قابل افتتاح اورژانس استان در روزهای الله دهه فجر پرداخت و اظهار نمود: در شهرستان بیله سوار یک پایگاه خیر ساز اورژانس و ساختمان ستادی به بهره برداری خواهد رسید که زمین این پایگاه توسط خانواده دکتر شاددل متخصص بیهوشی که در جاده بیله سوار - اردبیل بر اثر سانحه تصادف فوت شده بود اهدا شده است.
وی هزینه راه اندازی پایگاه اورژانس بیله سوار را دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام نمود و اضافه کرد: این پایگاه با مساحت ۲ هزار و ۱۵۰ متر مربع راه اندازی شده و تمامی تجهیزات و امکانات پزشکی و درمانی این پایگاه مطابق با به روزترین دستگاهها و استاندارد بهداشتی خریداری شده و الان آماده ارائه خدمات به مردم شهرستان بیله سوار می باشد.
رئیس مدیریت حوادث استان اردبیل از افتتاح ۲ پایگاه اورژانس استان در جاده اصلی ثمرین- اردبیل و شهرستان پارس آباد نیز آگاهی داد و اظهار داشت: برای تجهیز پایگاه بیمارستانی شهرستان پارس آباد اعتباری بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است.
اختصاص یک دستگاه آمبولانس پشتیبان به ازای هر پایگاه اورژانس در استان اردبیل
رئیس اورژانس استان اردبیل با اعلان اینکه الان ۵۵ پایگاه اورژانس در استان اردبیل فعالیت می نمایند اظهار داشت: ۴۲۰ نفر نیروی انسانی متخصص و ۱۱۵ دستگاه آمبولانس مجهز و پیشرفته نیز در مناطق مختلف استان اردبیل مشغول خدمت رسانی هستند.

وی میزان ارائه خدمات درمانی و تجهیزات اورژانس استان را مطابق با استانداردهای اورژانس کشور دانست و اضافه کرد: در مناطق صعب العبور استان تعداد دستگاه های مجهز را افزایش و به میزان هر پایگاه اورژانس یک آمبولانس پشتیبان به وجود آمده است.
رئیس مدیریت حوادث استان اردبیل از افتتاح دو پایگاه اورژانس در شهرستان های مشگین شهر و نیر آگاهی داد و اشاره کرد: باتوجه به نیاز منطقه و قرار گیری در نقاط حادثه خیز استان، پایگاه اورژانس در سه راهی شهرستان سرعین به شهرستان نیر راه اندازی و تجهیزات کامل جهت راه اندازی این مراکز خریداری خواهد شد.
سرعت اعزام آمبولانس در داخل شهر اردبیل زیر ۸ دقیقه است
غریبانی با اعلان اینکه طبق برنامه ششم توسعه به ازای هر ۵۰ هزار نفر یک پایگاه اورژانس شهری باید راه اندازی شود، اظهار داشت: در مناطق جاده ای نیز، باید به ازای هر ۴۰ کیلومتر یک پایگاه اورژانس راه اندازی شود که این میزان در استان اردبیل هم در مناطق شهری و هم در مناطق جاده ای بالاتر از میانگین کشوری است.
رئیس اورژانس استان اردبیل میانگین رسیدن به بالین بیمار را در مناطق جاده ای ۱۴ دقیقه اعلام نمود و اظهار داشت: در مناطق شهری نیز سرعت دسترسی به محل حادثه و بیمار هشت دقیقه است که سرعت ارائه خدمات توسط آمبولانس ها در استان در مناطق جاده ای ۱۲ دقیقه و در مناطق شهری به زیر هشت دقیقه رسیده است.
ضرورت ایجاد خطوط ویژه تردد آمبولانس در مناطق شهری استان اردبیل
وی با اعلان اینکه خوشبختانه فرهنگ مواجه با آمبولانس و بازگشایی راه جهت تردد سریع تر در مردم استان اردبیل به خوبی به وجود آمده است بیان کرد: مشکل اصلی آمبولانس ها برای رسیدن به محل حادثه ترافیک بالای خیابان های اصلی شهر در بعضی ساعات روز است.
رئیس مدیریت حوادث استان اردبیل بر ضرورت ایجاد خطوط ویژه حرکت آمبولانس ها در مناطق شهری اصرار کرد و اضافه کرد: این خطوط ویژه تردد به خصوص در هسته مرکزی شهر باید ایجاد شود و شهرداری و شورای شهر نیز باید در امتداد حل این مشکل اقدامات مؤثری را انجام دهد.
انجام ۴۰ ماموریت ویژه اورژانس هوایی در استان اردبیل
غریبانی تعداد ماموریت های ویژه اورژانس هوایی استان اردبیل را امسال ۴۰ پرواز عنوان نمود و اظهار داشت: ۳۵ درصد ماموریت های اورژانس هوایی استان اردبیل امسال به نجات جان مادران حامله پرداخته و شاخص سلامت مادران حامله در استان اردبیل روند صعودی داشته است.

وی افزود: بمنظور نجات جان بیماران به خصوص در مناطق شهری ۷ دستگاه موتور آمبولانس فعالیت می نمایند که با تجهیزات کامل پیش از ورود آمبولانس به محل وارد عمل شده و اقدامات اولیه درمانی را انجام می دهند.
تجهیز آمبولانس های استان اردبیل به دستگاه نوار قلب پیشرفته
رئیس اورژانس استان اردبیل از راه اندازی مرکز جامع اورژانس در استان اردبیل آگاهی داد و اشاره کرد: در این سامانه تمامی مکالمات از مرحله تماس تا مکان یابی و اعلام وضعیت بیمار به صورت کاملاً پیشرفته و در یک مجموعه بهم پیوسته انجام می شود.
وی با اعلان اینکه الان دستگاه نوار قلب پیشرفته در آمبولانس های استان اردبیل به کار گرفته می شود اضافه کرد: اگر بیمار علائمی از سکته قلبی داشته باشد نوار قلب به صورت آنلاین به پزشک اورژانس ارسال و بعد از تشخیص سریعاً به مرکز قلب بیمارستان انتقال داده می شود.
غریبانی بیان کرد: در سال آینده نیز مجوز استفاده از خدمات کنترل و پایش دقیق ستاندن خواهد شد تا با نصب دوربین های مدار بسته در داخل آمبولانس ها، نحوه ارائه خدمات به بیمار نیز قابل رصد باشد.
انجام بیش از ۴ هزار ماموریت اختصاصی کرونا در استان اردبیل
رئیس مدیریت حوادث استان اردبیل با اشاره به اینکه استان اردبیل از استان های پیشتاز در زمینه ایجاد پایگاه اورژانس کرونا در کشور شمرده می شود اضافه کرد: بیش از چهار هزار ماموریت کرونائی در طول این مدت انجام شده و ۳۵ نفر از کادر درمانی نیز در بخش اورژانس فقط در شهرستان اردبیل به کرونا مبتلا شدند.
وی اشاره کرد: ۲ پایگاه آموزشی اورژانس نیز در شهرستان اردبیل و پارس آباد افتتاح شده که مهارت های لازم را به پرسنل اورژانس ۱۱۵ ارائه می کنند تا همیشه به دانش روز دنیا مسلط باشند.


منبع:

1399/11/15
18:19:20
0.0 / 5
1182
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد