افزایش غربالگری های چین با تایید تست مثبت كرونا در كالاهای وارداتی

افزایش غربالگری های چین با تایید تست مثبت كرونا در كالاهای وارداتی

به گزارش سلامت باشی در حالیكه مركز كنترل و جلوگیری از امراض آمریكا می گوید هیچ مدركی وجود ندارد كه نشان دهد مصرف یا دست زدن به مواد غذایی منجر به ابتلای به كرونا می شود، چین در بین نگرانی ها درباره واردات مواد غذایی حاوی كرونا، غربالگری ها را افزایش داده است.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، مقامات چینی می گویند طی دو روز اخیر نمونه هایی از سطح بال های مرغ های وارداتی، تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت که مثبت شدن این آزمایش، آنها را به آخرین مواد غذایی آلوده به کروناویروس وارداتی به چین تبدیل نموده است.
با این وجود مرکز کنترل و جلوگیری از امراض آمریکا می گوید تصور بر این است که کروناویروس ها بیشتر از راه قطرات تنفسی و به شکل انتقال فرد به فرد گسترش می یابند. هرچند این امکان وجود دارد که شخص بتواند با لمس سطوح یا اشیای آلوده به کرونا همچون مواد غذایی یا بسته بندی آنها، ویروس موجود در آنرا دریافت کرده و سپس با لمس دهان، بینی یا احتمالاً چشم های خود به کووید-۱۹ مبتلا شود.
طبق اعلام این مرکز بهداشتی، این احتمال البته اصلی ترین شیوه انتشار ویروس نبوده و خطر مبتلا شدن به کووید-۱۹ از راه مواد غذایی خیلی کم است، چون که کروناویروس نمی تواند روی غذا رشد کند. باآنکه باکتری ها می توانند روی غذا رشد کنند اما ویروس به یک میزبان زنده مانند یک شخص یا حیوان برای تکثیر نیاز دارد.
چین هم اکنون تمام ظروف گوشت و غذاهای دریایی که وارد بنادر مهم اش می شوند را مورد بررسی قرار می دهد. چین در ماه ژوئن برخی واردات گوشت همچون برزیل را به حالت تعلیق درآورد.
در اقدامی احتیاطی هر کسی که امکان دارد با محصولات غذایی آلوده به کروناویروس در شنژن در تماس بوده باشد، توسط مقامات بهداشتی در آنجا ردیابی و مورد آزمایش قرار گرفت. آزمایشاتی هم برای کسانی که امکان دارد با میگوهای آلوده و همینطور محیط اطراف بازار محلی در شیان در تماس بوده باشند، در حال انجام می باشد.
کارشناسان چینی تاکید دارند علاوه بر بال مرغ های یخ زده که از برزیل به "شنژن" چین صادر شده بود، بسته بندی بیرونی میگوهای منجمد اکوادوریایی که در "شیان" فروخته می شوند هم روز پنجشنبه مشخص شد از نظر کروناویروس مثبت بوده اند.
بنا بر گزارش سی بی اس نیوز، همینطور مرکز کنترل و جلوگیری از امراض آمریکا سفارش می کند که دستان خویش را پس از دست زدن به غذا یا پیش از پخت و پز و خوردن مواد غذایی با آب و صابون کاملاً بشویید.



1399/05/25
13:54:46
5.0 / 5
593
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لینک دوستان سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد