هوش مصنوعی بیماران مبتلا به کووید طولانی را شناسایی کرد

هوش مصنوعی بیماران مبتلا به کووید طولانی را شناسایی کرد

سلامت باشی: خراسان رضوی یک مطالعه جدید از یادگیری هوش مصنوعی برای شناسایی بیماران مبتلا به کووید مزمن استفاده می نماید.



به نقل از سایکولوژی نیوز، بیماران مبتلا به کووید طولانی بیش از چهار هفته پس از عفونت علایم دائمی یا جدید دارند. هیچ آزمایشی هم برای کووید طولانی مدت وجود ندارد؛ بنا بر این این مساله شناسایی آنرا برای متخصصان مراقبت های بهداشتی به چالش تبدیل نموده است.

در یک مطالعه جدید هوش مصنوعی با بهره گیری از داده های سوابق الکترونیکی سلامت کووید طولانی را به دقت شناسایی کرده است.

محققان نتیجه گرفتند بیمارانی که توسط مدلها مبتلا به کووید طولانی شناسایی می شوند، می توانند بعنوان بیمارانی تعبیر شوند که مراقبت های طولانی در یک کلینیک تخصصی کووید را تضمین می کنند.

طبق آمار آوریل ۲۰۲۲ دانشگاه جانز هاپکینز بیش از ۵۱۰ میلیون مورد تایید شده کووید ۱۹ و بیش از ۶.۲ میلیون مورد مرگ و میر در جهان رخ می دهد. بیماران مبتلا به کووید طولانی بیش از چهار هفته بعد از عفونت علایم دائمی یا جدید دارند.

علائم کووید طولانی ممکنست به شکل گسترده ای متفاوت باشد و بر سیستم های اندام مختلفی مانند مغز، ریه ها، دستگاه گوارش و کلیه ها تاثیر بگذارد.

نمونه هایی از علایم کووید طولانی شامل خستگی، تب و بی حالی بعد از ورزش، سرفه، درد قفسه سینه، مشکل در تنفس، درد مفاصل یا ماهیچه ها، بثورات پوستی، تغییر در چرخه های قاعدگی، اسهال، درد معده، تنگی نفس، تپش قلب، مه مغزی، سردرد، مشکلات خواب، سبکی سر، احساس سوزن سوزن شدن، تغییر در بو یا طعم، افسردگی و اضطراب است.

یافته های این بررسی در نشریه The Lancet Digital Health انتشار یافته است.





منبع:

1401/03/04
11:05:43
5.0 / 5
432
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد