شناسایی موارد جدید مبتلا شدن به آبله میمون در جهان

شناسایی موارد جدید مبتلا شدن به آبله میمون در جهان

به دنبال اخطار سازمان جهانی بهداشت (WHO) در خصوص احتمال گسترش بیماری عفونی و واگیردار آبله میمون، موارد تازه ای از مبتلا شدن به این بیماری در دو کشور دیگر اروپایی شناسایی شد.



به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، بعد از انگلیس که گفته می شود خاستگاه اولین موارد اخیر مبتلا شدن به آبله میمون در اروپا بوده است، مقامات بهداشتی در اسپانیا و پرتغال هم روز گذشته (چهارشنبه) از شناسایی دست کم ۳۰ مورد مشکوک یا تایید شده مبتلا شدن به این بیماری خبر دادند.

سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه اعلام نموده بود که می خواهد با کمک دولت انگلیس اطلاعات جامع تری از موارد مبتلا شدن به بیماری آبله میمون در این کشور که از آغاز ماه جاری میلادی (مه) شناسایی شد، به دست بیاورد این در حالیست که اداره کل بهداشت پرتغال روز گذشته در اطلاعیه ای اعلام نمود که دست کم ۲۰ مورد مشکوک مبتلا شدن به این بیماری اخیرا در این کشور شناسایی شده و از میان آنها پنج مورد تایید شده است.

در این بیانیه تصریح شده است که افراد مبتلا همگی از جنس مذکر و اغلب جوان بوده اند و ضایعات و زخم های پوستی در بدن آنها دیده شده است.

وزارت بهداشت اسپانیا هم از شناسایی هشت مورد مشکوک مبتلا شدن به این بیماری اطلاع داده و تاکید کرده است که این موارد هنوز به تایید نهایی نرسیده اند.

مقامات بهداشتی اسپانیا و پرتغال ضمن اعلام اخطار سلامت ملی یادآور شده اند که این بیماریِ نادر در بین انسان ها از قدرت سرایت بالایی برخوردار نیست و هیچ درمانی هم ندارد؛ بنابراین افراد مبتلا باید منتظر باشند تا این بیماری به مرور زمان و خود به خود درمان گردد.

تب، سردرد، دردهای عضلانی، کمردرد، تورم غدد لنفاوی، لرز و خستگی همچون علایم اولیه مبتلا شدن به بیماری آبله میمون عنوان شده است. بثورات یا بیرون زدگی های پوستی امکان دارد اغلب در صورت ظاهر شوند سپس به سایر قسمت های بدن هم سرایت کنند.

به گزارش یورو نیوز، به گزارش آژانس امنیت سلامت انگلیس دست کم ۹ مورد مبتلا شدن به آبله میمون از ششم ماه جاری میلادی تابحال در این کشور شناسایی شده است.





منبع:

1401/02/29
13:56:33
5.0 / 5
780
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد